Actueel

Inbelspreekuur
Per 24-06 komt het inbelspreekuur te vervallen. Het is wel mogelijk om een E-Colsult te sturen via MijnGezondheids.net of een terugbelafspraak in te plannen via de doktersassistent. De huisarts belt tussen 13.00 en 14.00

Pneumokokken-prikken
Er zijn ook nog pneumokokken-prikken over. Heeft u hem nog niet gehad en bent u geboren in de jaren 1957, 1958, 1959 of 1960? Dan kunt u zich melden bij de assistente.

Bloedprikken op afspraak
Per 1 juni 2024 is het bloedprikken op de praktijk op de woensdagen (door U-diagnostics/HuisartsLab) uitsluitend nog op afspraak (tussen 9.00–11.00 uur), maak hiervoor een afspraak bij de doktersassistente

Frank Weenink is met pensioen
Na 34 jaar huisarts te zijn geweest in Zandvoort is Frank Weenink met pensioen gegaan. Per 1 april is de praktijk overgenomen door Simone Kouwenberg (Huisarts) en Raymond Lamain (Praktijkmanager). De praktijk zal doorgaan onder de naam “Huisartsenpraktijk Zandvoort”

Doktersassistente-spreekuur
Om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in de praktijk zijn, is het doktersassistente-spreekuur tussen 14.00-16.00 uur uitsluitend op afspraak. Graag de praktijk bellen voor het inplannen van een afspraak met de doktersassistente.

Inloopspreekuur gelimiteerd aantal plekken
Vanaf heden werken wij met een maximum aantal plekken tijdens het inloopspreekuur (8.00-8.45 uur). Dit in verband met lange wachttijden door grote drukte. Wij verzoeken u een nummer-sleutelhanger te pakken van het rekje in de hal. Indien er geen nummerkaartjes meer beschikbaar zijn, kunt u een afspraak maken bij de assistente of het een andere dag nogmaals proberen op het inloopspreekuur.

Gezondheidsportaal MijnGezondheid.net
Sinds 1 december 2020 biedt de huisartsenpraktijk de mogelijkheid om een eigen gezondheidsportaal te openen op MijnGezondheid.net. Hier kunt u onder andere zelf online afspraken inplannen bij de doktersassistente, vragen stellen aan de huisarts via e-consult en gedeelde labuitslagen bekijken.